Napsugár kennel

In memoriam

 

Ezt a menüpontot azok emlékére hoztam létre, akik már nem lehetnek velünk:(

 

2010.04.20.-án Maszat a standard kislány itt hagyott minket:( Sajos nem tudjuk mi történhetett. Mire Tomi hazaért már elpusztult. Nagyon fog hiányozni ez a kis hisztérika. nem volt mégegy ilyen csini, aki ennyire oda volt a bundájáért. Nyugodjon békében!

 

 

2010.07.16-án Morris a white tan fiú csini az örök csinmezőkre költözött.:( Nagyon sajnálom, met csodaszép csini volt. Sok szép fehér kiscsini apukája. Sajnos a meleg nálunk is megtette a hatását idén, és ő nem bírta... Hiába hűtöttem őket nagyon:( Mindig hiányozni fog az a nagy kiváncsiskodása!

 

2010.08.05.-én elpusztule életem értelme Angyal:( A legszelídebb csincsillám akivel imádtuk egymást. Vemhesen pusztult el, szóval 2 pici csini is velehalt:( Nagyon sajnálom hogy őket sem tudtam már megmenteni:( Nagyon fog hiányozni nekünk:( Eomeó a párja is nagyon hiányolja...

 

2010.08.20-án elvitel előtt egy nappal elpusztult Sába és Morris kicsi homo beige fiacskája, Houdini:( Az én kis kézből etetett csöppségem... Nagyon sajnálom, hiszen nem csak én szomorkodok, hanem a leendő gazdik is:( Nyugodjon békében a kis csinike.